Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
personalizacja

Starbucks® x YOU ☕

Dzięki niezliczonym opcjom personalizacji napojów w kawiarniach Starbucks® możesz stworzyć ulubiony napój, który pasuje do Twojego gustu i stylu życia. Poniżej znajdują się wskazówki baristów dotyczące personalizacji napojów Iced, Hot oraz blendowanych w Starbucks®.

Stwórz swój własny napój Starbucks® - krok po kroku!

  • personalizacja

    Krok 1: Kubek

    Zdecyduj, w jaki sposób chcesz cieszyć się swoim napojem - wybierz kubek "na miejscu", jednorazowy kubek "na wynos" lub po prostu przynieś własny kubek wielokrotnego użytku i złap znizkę -2 zł na dowolny napój.

  • personalizacja

    Krok 2: Temperatura

    Wybierz temperaturę - Hot lub Iced, w zależności od tego, na co masz ochotę. Nasza sugestia - jeśli chcesz, aby gorący napój był od razu gotowy do spożycia, poproś baristę o "temperaturę dla dzieci".

  • personalizacja

    Krok 3: Profil palenia

    Do wyboru są ziarna kawy Starbucks® Espresso Roast - charakterystyczna, wyrazista, karmelowo słodka kawa oraz Starbucks® Blonde Espresso Roast - łagodna mieszanka z subtelnymi cytrusowymi nutami.

  • personalizacja

    Krok 4: Dodatkowy shot espresso

    Potrzebujesz wieęcej energii? Poinformuj baristę, że wolisz mocniejszą kawę i poproś o dodatkową porcję espresso. Albo dwie! :)

  • personalizacja

    Krok 5: Mleko lub jego alternatywa

    Spersonalizuj swój wybór mleka dzięki opcjom takim jak - odtłuszczone bądź bez laktozy lub wymień na napój roślinny - sojowy, owsiany, migdałowy, kokosowy.

  • personalizacja

    Krok 6: Syrop smakowy

    Nadaj swojemu napojowi wyjątkowy charakter za pomocą wybranego syropu - waniliowego, karmelowego, orzechowego, a nawet bezcukrowego.

  • personalizacja

    Krok 7: Dodatki

    Uzupełnij swoje arcydzieło dodatkami, takimi jak bita śmietana, krem wegański, kremowa zimna pianka, karmelowa polewa lub sos Mocha.

sustainability

Etyczne pozyskiwanie 🌱

Produkcja kawy nie byłaby możliwa bez rolników z całego świata, którzy ją uprawiają. Dlatego współpracujemy z nimi, aby wspierać zrównoważone praktyki rolnicze i ich społeczności.